Леене под високо налягане
„БУЛКОА” ЕООД се утвърди на българския и европейския пазар като компания, предлагаща висококачествено серийно производство на детайли и отливки от алуминиеви и цинкови сплави под високо налягане на конкурентни... Прочети повече
 

За нас

„БУЛКОА” ЕООД успя да се утвърди на българския и европейския пазар като компания, предлагаща висококачествено серийно производство на детайли и отливки от алуминиеви и цинкови сплави под високо налягане на конкурентни цени.

Чрез експертния капацитет на нашите служители предоставяме на клиентите си рентабилни решения и услуги, гъвкавост и кратки срокове.

Компанията разполага с иновативен и високотехнологичен машинен парк, който дава възможност да се предлагат на клиентите алуминиеви и цинкови детайли и отливки, отличаващи се с техническа оптимизация, индивидуалност и рентабилност.

Производственото оборудване е подходящо както за масово производство с роботизирани съоръжения за наливане на разтопен метал, изваждане на отливката от пресформата и обмазване на пресформата, така и за производството на малки количества детайли. Пълната автоматизация на процеса на леене гарантира висока производителност, чисти повърхности и прецизност, безопасна работна среда и еднаквост на крайния продукт.

Продукцията, произведена от „БУЛКОА” ЕООД покрива международни стандарти чрез използваните сплави и материали, които да отговарят оптимално на индивидуалните изисквания и потребности на клиентите.

Екипът от експерти в компанията предлага цялостни многостранни технологични решения и инженерно дизайнерско мислене, които да осигурят висококачествено оперативно и продуктово ниво при индивидуализацията на всеки продукт.

За партньори с целогодишни заявки се предлага опцията за буферни складове, в които клиентите имат възможност да складират произведените за тях детайли и по всяко време да ги вземат, което помага за непрекъснатостта на производствения процес на клиентите.

Компанията е успешно сертифицирана по Система за управление на качеството EN ISO 9001:2008 и ISO 50001 -  Системи за управление на енергията. Не е случаен големият интерес на чужди фирми към продукцията, произвеждана от „БУЛКОА” ЕООД, тъй като фирмата се стреми да произвежда алуминиеви детайли, отливки и сплави, съобразени с най–високите стандарти и норми за качество.

Около 90% от готовата продукция е предназначена за износ предимно за Германия, Чехия, Италия, Словения и други европейски държави, а 10% - за стратегически клиенти от страната.

Компанията осъществява контрол от най-ранната фаза на проект до експедицията на готовите продукти.

Основната цел на “БУЛКОА” ЕООД е да удовлетвори в максимална степен нуждите на всеки клиент, предлагайки гъвкави оферти и срокове за изпълнение.

www.bulcoa.bg © 2024 All rights reserved